Sessió informativa: “Ajuts Leader 2022”

Us informem que des d’ADRINOC, i en col·laboració amb el Consorci Salines-Bassegoda, realitzarem una nova sessió informativa sobre la convocatòria d’ajuts Leader 2022. Aquesta tindrà lloc el dimarts 6 de setembre a les 20 hores al Centre Cívic de Navata (Alt Empordà)

El passat 15 de juliol es va publicar la vuitena i última convocatòria d’ajuts Leader per al període PDR 2014-2022, amb una dotació prevista per a les empreses i persones emprenedores de l’àmbit territorial d’ADRINOC (75 municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona, el Pla de l’Estany, la Selva i el Gironès) de 668.642,24€. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 30 de setembre d’enguany.

Els ajuts Leader són uns ajuts convocats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i cofinançats amb fons europeus FEADER amb l’objectiu de diversificar i promoure l’economia en zones rurals i permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per crear, ampliar o millorar les activitats econòmiques d’aquestes zones.

Amb aquests ajuts ADRINOC vol fomentar projectes d’inversió que creïn ocupació, que diversifiquin el teixit productiu de l’àmbit territorial, que estiguin promoguts per joves i que minimitzin l’impacte del canvi climàtic, seguint així els objectius estratègics de desenvolupament local de l’entitat.

Per a obtenir més informació del funcionament dels ajuts, ADRINOC va realitzar una sessió informativa online que es pot consultar a: https://adrinoc.cat/ajuts-leader/convocatoria-leader-2022/

No obstant us convidem a assistir a aquesta xerrada informativa presencial.
Inscripcions a: info@adrinoc.cat